Ideer til leg

Mangler I lege til jeres foreningsaktivitet, så kig på linkene herunder og få inspiration.

Legedatabasen fra FDF spejderne
På FDFs hjemmeside kan man finde ideer til mange timers underholdning. På hjemmesiden er der desuden en løbsdatabase, en kogebog, en sketch database og  børnefødselsdagssider.

www.sjovforborn.dk
Om du er til de store forlystelsesparker eller til de gratis glæder, så finder du hvad du søger her. Sjov for børn giver dig mulighed for at søge efter de udflugtsmål, der passer til jeres børn og økonomi. Sjov for børn har også en liste over børnevenlige restauranter og en arrangementskalender, hvor du kan indtaste alle de arrangementer, du kender og kan anbefale. Derudover finder du cirkusanmeldelser, familiehygge med brætspil og online spil til børn.

www.skoleniskoven.dk
Her kan du finde ideer til aktiviteter, undervisningsforløb, viden om udeskole og skovmad.

www.sjovforbornpåferie.dk
Her kan du finde alt der er ferierelateret.

www.sjovide.dk
På sjovide.dk findes der et hav af gode ideer til lege og andre aktiviteter. Der er mulighed for at finde ideer til træning, børnefødselsdag eller fest.

www.gronnespirer.dk
E
r en hjemmeside, hvor der findes mange ideer til udendørs aktiviteter. Under overskriften "find en aktivitet" kan man bl.a. søge på temaer eller efter hvilken årstid det er.

www.legepatruljen.dk
På legepatruljen kan man finde ideer til sjove lege.

www.legekufferten.dk  

Geocaching

Hvis I har en GPS, kan I være med til at geocache. Geocaching er et slags orienteringsløb, hvor hele familien kan gå på skattejagt ved hjælp af GPS'en.

Se mere på www.geocaching.com

Søg eventuelt på Skattejagt i Randers.