Lektiehjælp

Er du elev eller forælder til en elev og har I brug for hjælp til lektierne eller har du blot lyst til at genopfriske dine gamle skole færdigheder, så klik på linket herunder og find lektiehjælpen online. Det gælder både grundskole og ungdomsuddannelser.

Søg først og fremmest viden på uddannelsesstederne.

Disse sider under punktet "Viden" er tænkt som en appetitvækker. Vi anbefaler, at du udover biblioteket anvender andre og mere specifikke søgemaskiner eller kontakter uddannelsesinstitutionernes vejledere for at finde netop den viden, du har brug for.

EMU.dk
EMU er Danmarks undervisningsportal og en af Undervisningsministeriets fem hovedindgange til uddannelsesområdet. Siden er kategoriseret og målrettet elever lige fra 0.-3. klasse til ungdoms- og voksenuddannelser.

Frividen
Siden FriViden.dk er et online redskab, der har til formål at hjælpe elever fra folkeskolens udskoling og ungdomsuddannelserne i Danmark med fri og gratis adgang til videoundervisning. Siden er oprettet i privat regi og Randers Kommune påtager sig intet ansvar for kvaliteten.

Studieportalen.dk
Studieportalen er ligeledes oprettet i privat regi og heller ikke her kan Randers Kommune garantere for kvaliteten.

 

Lektiecafé

Dansk Flygtningehjælp har en frivilliggruppe i Randers. De kan blandt andet hjælpe med lektiehjælp.

Lektier-online.dk er Statsbibliotekets lektiecafe på internettet, hvor alle børn og unge i 6.-10. klasse kan få hjælp til lektierne. På sitet kommer de i kontakt med en lektiehjælper – de kan både snakke, skrive og tegne sammen omkring lektierne.